Musical.ly tippek

1, vágás nélküli ugrálás


Amikor vágás nélkül szeretnél átlépni az egyik helyről a másikra, azt úgy kell megcsinálni, hogy felveszel egy videót amikor például a jobb oldalon állsz és
táncolsz, majd rakd ki, de NE privátba! Majd menj rá a duettre és duettez saját magaddal úgy, hogy most a másik oldalon állsz és ugyan azt táncolod(persze mást is csinálhatsz), Majd a musical.ly alkalmazásunk összevágja ezt neked és kirakhatod az oldaladra, de ha szeretnéd az előzőt töröld.Nekem le lett. 



2, Kép videó


Sokszor láttam olyat amikor valaki az egyik számra egy képet szeretett volna és úgy állt neki, mintha egy sima videót készítene. Erre a megoldás: mikor belépsz az alkalmazásba alul van a menüsor ott található a "karika" vagyis az a sárga nagy "főgomb" szerűség. Ha arra rámész akkor a shoot fist -et válaszd ki. Majd a live moment opciót elindítod és elkészíted a képet. Jobb felső sarokba ha rálépsz a musical.ly profilképedre és kiválasztod a zenét majd az alkalmazás a képed alá rakja. Utána ugyan az a dolgod, mintha kiraknál egy sima videót: hashtag majd kirakod. 

Az alkalmazásról Beki bejegyzésében olvashattok bővebben: http://everygirlqueenhungary.blogspot.hu/2017/01/alkalmazas-ajanlo.html



Sziasztok! Remélem nem haragszotok a múltheti kimaradásomra de szörnyű hetem volt. Ezer bocsi, de ki kellett hagynom azt a keddi napot.

Ha érdekel keressetek meg engem is musical.ly-n. Nevem: _lena__eszterglyos

Viszont remélem tetszett ez a bejegyzés. Sok sok puszi: Linsi 

Megjegyzések